Ontdekkingsreis

Deze pagina gebruik ik om te delen wat mij bezighoudt. Veel deelde ik al via sociale media.
Nu is het tijd om dat op mijn website te laten landen.

Ik ben schrijver en ook lezer.
Ik hou van films, toneel en opera.
Ik ben moeder van twee tieners.
Ik heb een hondje genaamd Dayo.
Ik ben getrouwd met een fantastische man.
Ik ben betrokken bij wat er in de wereld gebeurt.
Ik ben student van De cursus in wonderen.
Ik denk in kleur en in energie.

Voor mij is dit blog een reis waarin ik wil ontdekken wat ik te vertellen heb. Reis je met mij mee?

~ Liane Baltus

Artikelen

Intenties in de website schrijven

Intenties in de website schrijven

Intenties in de website schrijven   Als ik een blog schrijf voor een klant, dan interview ik hem waarover het moet gaan en welke intentie de klant heeft met het blog. Of ik stel dezelfde vragen in een intakeformulier, waar de klant in mag spuien. Daarna ga ik aan de slag, de klant leest het…

Lees artikel
Vertel me een verhaaltje

Vertel me een verhaaltje!

Vertel me een verhaaltje!   Een pakkende tekst schrijven valt nog niet mee. Veel ondernemers kunnen in een gesprek heel goed uitleggen waarom klanten hun product of dienst moeten afnemen. De klant wordt enthousiast en koopt. Een kind kan nog net niet de was doen. Maar schrijf datzelfde maar eens op – in dezelfde tone…

Lees artikel
Op een blanco vel is alles nog mogelijk

De magie van een wit papier

De magie van een wit papier   Laat het idee los dat de eerste zin die je schrijft ook meteen de juiste zin is, was mijn advies aan de mensen die op mijn blogochtend kwamen. Als je er te lang over nadenkt, kom je niet los van de magie van een wit papier.   Verlammende…

Lees artikel

Een blog schud jij zo uit je mouw

Een blog schud jij zo uit je mouw   Maandelijks schrijf ik verschillende blogs, voor anderen, niet voor mezelf. Ik ken de technieken waarmee je een blog schrijft van haver tot gort. Ik weet waar je op moet letten, wat externe en interne links doen met je verhaal op Google, waar je mooie foto’s kunt…

Lees artikel