Ontdekkingsreis

Deze pagina gebruik ik om te delen wat mij bezighoudt. Veel deelde ik al via sociale media.
Nu is het tijd om dat op mijn website te laten landen.

Ik ben schrijver en ook lezer.
Ik hou van films, toneel en opera.
Ik ben moeder van twee tieners.
Ik heb een hondje genaamd Dayo.
Ik ben getrouwd met een fantastische man.
Ik ben betrokken bij wat er in de wereld gebeurt.
Ik ben student van De cursus in wonderen.
Ik denk in kleur en in energie.

Voor mij is dit blog een reis waarin ik wil ontdekken wat ik te vertellen heb. Reis je met mij mee?

~ Liane Baltus

Artikelen

Descartes in Amsterdam: training in de cartesiaanse twijfel

Recensie Descartes in AmsterdamHans Dooremalen Naast de Westerkerk in Amsterdam wordt een lijk gevonden. Het is oktober 1634. In de verse sneeuw is een vreemd symbool getekend en de hand van het naakte lijk omklemt een rapier. Wanneer meer doden onder vergelijkbare, mysterieuze omstandigheden worden aangetroffen, wordt de hulp ingeschakeld van René Descartes. De Franse…

Lees artikel

Juffrouw Jane: Mooie gestileerde vertelling

Recensie Juffrouw Jane Brad Watson Juffrouw Jane Chisolm wordt geboren met een afwijking die haar ongeschikt maakt voor waar vrouwen in het rurale, vroeg-twintigste-eeuwse Mississippi toe dienden: seks, huwelijk en kinderen. Als lezer volg je het leven van Jane, hoe ze opgroeit op de boerderij, haar relatie met haar oudere zus, haar ouders, hoe haar…

Lees artikel