Ontdekkingsreis

Fijn dat je mijn blogs wilt lezen!

Ik ben schrijver en lezer.
Ik denk in kleur en in energie.
Ik ben expert in intenties zetten.

Voor mij is dit blog een reis waarin ik ontdek wat ik te vertellen heb.

~ Liane Baltus

Intentiemail

Wil je op de hoogte gehouden worden van mijn laatste nieuwtjes en blogs over schrijven en intenties?

Schrijf je in op mijn Intentiemail.

Artikelen

Intenties in de website schrijven

Intenties in de website schrijven

Intenties in de website schrijven   Als ik een blog schrijf voor een klant, dan interview ik hem waarover het moet gaan en welke intentie de klant heeft met het blog. Of ik stel dezelfde vragen in een intakeformulier, waar de klant in mag spuien. Daarna ga ik aan de slag, de klant leest het…

Lees artikel
Vertel me een verhaaltje

Vertel me een verhaaltje!

Vertel me een verhaaltje!   Een pakkende tekst schrijven valt nog niet mee. Veel ondernemers kunnen in een gesprek heel goed uitleggen waarom klanten hun product of dienst moeten afnemen. De klant wordt enthousiast en koopt. Een kind kan nog net niet de was doen. Maar schrijf datzelfde maar eens op – in dezelfde tone…

Lees artikel
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Volg Liane op: