Ontdekkingsreis

Fijn dat je mijn blogs wilt lezen!

Ik ben schrijver en lezer.
Ik denk in kleur en in energie.
Ik ben expert in intenties zetten.

Voor mij is dit blog een reis waarin ik ontdek wat ik te vertellen heb.

~ Liane Baltus

Intentiemail

Wil je op de hoogte gehouden worden van mijn laatste nieuwtjes en blogs over schrijven en intenties?

Schrijf je in op mijn Intentiemail.

Artikelen

Pel het af naar dit moment

Pel het af naar dit moment Vaak maken we met onze gedachten zaken groot in ons hoofd. En plakken we er ook nog verwachtingen op. Als ik dit heb, dan… Als dat gebeurt, dan… Als dat niet gebeurt, dan… Als ik dit maar doe, dan…   Wat wil je nu echt? We zijn vaak bezig…

Lees artikel

Inspireer jij jezelf?

Inspireer jij jezelf? Vanmorgen kreeg ik de vraag ‘Wie inspireer jij?’ van een businesscoach die ik al langer volg. Intrigerende vraag. Zeker toen ik me afvroeg of ik mezelf inspireer?   Het antwoord op de vraag Gelukkig kan ik de vraag met ‘Ja’ beantwoorden. Ik mediteer elke ochtend, schrijf elke ochtend en volg de acties…

Lees artikel
Focus op je vibratie

Focus op je vibratie

Focus op je vibratie Voor mij betekent focus dat ik naar binnen keer met de vragen: Wat wil ik? Waarom wil ik dat? Hoe komt het dat ik het niet heb?   Eerst je vibratie veranderen Het leven wordt makkelijker als je de onderliggende conclusie boven water weet te krijgen. Als je op deze conclusie…

Lees artikel
Elke verandering begint van binnenuit

Elke verandering begint van binnenuit

Elke verandering begint van binnenuit Time management, online-zichtbaarheid, de drie stappen naar… ik wil de coaches die het internet met stappenplannen bestormen niet de kost geven. Hoe het komt dat niet iedereen die de methode leert even succesvol is als zijn leraar, is dat elke verandering van binnenuit begint.   Het optimale resultaat Begrijp me…

Lees artikel

Zwemmen in je geld

Zwemmen in je geld   Wie heeft er als kind niet van gedroomd? Zwemmen in je geld. Want zeg nu zelf, als een eend in zijn geldpakhuis kan zwemmen in de Donald Duck, dan kun je dat als mens toch ook?   Alles is mogelijk Voor een kind is de sky de limiet. Alles kan…

Lees artikel
gratitude

Het geheim achter je intentie leven

Het geheim achter je intentie leven   Heb je het opgegeven goede voornemens te maken? En baal je ervan dat intenties (doelen) opschrijven wat je wilt bereiken en affirmeren dat je er al bent niet voor jou lijkt te werken? Denk je dat het geheim achter je intentie leven niet voor jou bestemd is?  …

Lees artikel