Ontdekkingsreis

Fijn dat je mijn blogs wilt lezen!

Ik ben schrijver en lezer.
Ik denk in kleur en in energie.
Ik ben expert in intenties zetten.

Voor mij is dit blog een reis waarin ik ontdek wat ik te vertellen heb.

~ Liane Baltus

Intentiemail

Wil je op de hoogte gehouden worden van mijn laatste nieuwtjes en blogs over schrijven en intenties?

Schrijf je in op mijn Intentiemail.

Artikelen

Focus op je vibratie

Focus op je vibratie

Focus op je vibratie Voor mij betekent focus dat ik naar binnen keer met de vragen: Wat wil ik? Waarom wil ik dat? Hoe komt het dat ik het niet heb?   Eerst je vibratie veranderen Het leven wordt makkelijker als je de onderliggende conclusie boven water weet te krijgen. Als je op deze conclusie…

Lees artikel
Elke verandering begint van binnenuit

Elke verandering begint van binnenuit

Elke verandering begint van binnenuit Time management, online-zichtbaarheid, de drie stappen naar… ik wil de coaches die het internet met stappenplannen bestormen niet de kost geven. Hoe het komt dat niet iedereen die de methode leert even succesvol is als zijn leraar, is dat elke verandering van binnenuit begint.   Het optimale resultaat Begrijp me…

Lees artikel

Zwemmen in je geld

Zwemmen in je geld   Wie heeft er als kind niet van gedroomd? Zwemmen in je geld. Want zeg nu zelf, als een eend in zijn geldpakhuis kan zwemmen in de Donald Duck, dan kun je dat als mens toch ook?   Alles is mogelijk Voor een kind is de sky de limiet. Alles kan…

Lees artikel
gratitude

Het geheim achter je intentie leven

Het geheim achter je intentie leven   Heb je het opgegeven goede voornemens te maken? En baal je ervan dat intenties (doelen) opschrijven wat je wilt bereiken en affirmeren dat je er al bent niet voor jou lijkt te werken? Denk je dat het geheim achter je intentie leven niet voor jou bestemd is?  …

Lees artikel

Dank je wel

Dank je wel   Afgelopen week kreeg ik een vraag over hoe overtuigingen uit het verleden doorwerken in het heden. Ik realiseerde me ineens dat ik in ruim een jaar grote stappen heb gemaakt. Sinds ik twee zomers terug besloot mijn eigen waarneming te volgen, heb ik weer toegang tot de vrolijkheid en luchtigheid die…

Lees artikel
Verlanglijstje

Wat is jouw verlanglijstje?

Wat is jouw verlanglijstje?   Sinterklaas is weer in het land. Het is tijd voor verlanglijstjes. Hoe weet de Sint anders waar je naar verlangt? Vraag en het zal je gegeven worden. Klopt als een bus, toch? Wat is jouw verlanglijstje voor 2020?   Weet je dat als je niets vraagt, je evengoed iets krijgt?…

Lees artikel