Ontdekkingsreis

Fijn dat je mijn blogs wilt lezen!

Ik ben schrijver en lezer.
Ik denk in kleur en in energie.
Ik ben expert in intenties zetten.

Voor mij is dit blog een reis waarin ik ontdek wat ik te vertellen heb.

~ Liane Baltus

Intentiemail

Wil je op de hoogte gehouden worden van mijn laatste nieuwtjes en blogs over schrijven en intenties?

Schrijf je in op mijn Intentiemail.

Artikelen

Verlanglijstje

Wat is jouw verlanglijstje?

Wat is jouw verlanglijstje?   Sinterklaas is weer in het land. Het is tijd voor verlanglijstjes. Hoe weet de Sint anders waar je naar verlangt? Vraag en het zal je gegeven worden. Klopt als een bus, toch? Wat is jouw verlanglijstje voor 2020?   Weet je dat als je niets vraagt, je evengoed iets krijgt?…

Lees artikel
Intenties in de website schrijven

Intenties in de website schrijven

Intenties in de website schrijven   Als ik een blog schrijf voor een klant, dan interview ik hem waarover het moet gaan en welke intentie de klant heeft met het blog. Of ik stel dezelfde vragen in een intakeformulier, waar de klant in mag spuien. Daarna ga ik aan de slag, de klant leest het…

Lees artikel
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Volg Liane op: